Композиційний чай, у складі якого: зелений чай, чорний чай, султанські родзинки, шипшина, смородина, гібіскус, червона волошка, натуральний ароматизатор. Поєднання тонкого смаку та цілющих властивостей інгредієнтів чайного міксу – влучне рішення для залучення нових шанувальників культури чаювання.
Смак і аромат
Завдяки пелюсткам гібіскуса та червоної волошки, що органічно поєднуються з зеленим і чорним чаєм, приготований напій має ніжний аромат. Решта складових забезпечує “Журавлиновий морс” приємним освіжаючим смаком і тонізуючим ефектом. Смак чаю позбавлений зайвої терпкості, тож насолоджуватись їм можуть як дорослі, так і діти.
Корисні властивості
Пропорційно поєднані компоненти напою доповнюють один одного. Антиоксиданти, що містяться у чайному листі, підсилені аналогічними сполуками з шипшини та смородини. Вітаміни та мікроелементи, присутні у складі напою, додають йому оздоровчого ефекту. Вживання чаю “Журавлиновий морс” зміцнює імунну систему, сприяє нормальній роботі судин тощо. Органічні кислоти, наявні в листі гібіскуса, роблять напій тонізуючим.
Заварювання
Завдяки наявності у даному міксі зеленого чаю, його можна заварювати повторно. Температура води не має перевищувати 95°С. Для посуду ємністю 350 мл варто брати 1 ч. л. суміші та заварювати протягом 2-3 хв. Для отримання бажаної повноти смаку та насиченості аромату посуд, в якому заварюється напій, має бути сухим і теплим.
З чим смакує краще
Композиційна суміш “Журавлиновий морс” вдало поєднується із солодкою випічкою. Проте, оскільки чай сам по собі дещо солодкуватий за рахунок вмісту родзинок, він добре смакуватиме з горіхами, зокрема, кеш’ю, мигдалем, фундуком та твердим сиром.