Добрий ранок з добрим чаєм
Важко уявити собі ранок без чашки освіжаючого напою, який сприяє вдалому початку нового дня. Крупнолистовий чай “Золотий Мао Фенг”, що вирощується в Китаї на полях провінції Юньнань, – саме той напій, що допоможе почати день в гармонії з собою.
Смак і аромат
Під час заварювання довгі тонкі чайні листочки розкривається та віддають напою смак і аромат. Від початку чаювання в напої можна вловити ноти волоського горіху та сушеної груші. Шанувальники чорного чаю відзначають також приємну м’якість настою “Золотий Мао Фенг” і радять пити його з філіжанки маленькими ковтками, насолоджуючись кольором, ароматом і смаком.
Оздоровчі властивості
Китайці вважають, що пити чай бажано не дуже гарячим і не надто холодним, – так корисніше для здоров’я. Тонізуючі властивості напою сприяють звільненню від сонливості, а також освіжають і допомагають сконцентруватись на справах.
Чай “Золотий Мао Фенг” можна вживати і як складову здорового харчування, адже його унікальною особливістю є здатність втамувати і спрагу і голод. Включивши до раціону цей напій, бажано його вживати після їжі. Чай також смакує і приносить користь, якщо його вживати “соло”, – таким чином можна знизити денний калораж, що є актуальним для людей, слідкуючих за фізичною формою.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного класичного чаю на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.
З чим смакує
Приємний смак “Золотий Мао Фенг” органічно поєднується з корисними солодощами, випічкою, зерновими хлібцями та домашнім печивом без цукру.