Чорний Ронг Куан (Дракон)

Елітний чорний в'єтнамський чай весняного збору. Має насичений смак із нотками спецій та відтінками чорносливу.

Походження

Елітний чорний чай з В'єтнаму, який культивується на плантаціях, розташованих виключно в екологічно чистих місцинах, має особливі характеристики. Урожай чайного листя для майбутнього напою “Чорний Ронг Куан (Дракон)” збирають лише навесні.

Смак і аромат

Свіжий запашний напій має насичений смак з ледь відчутними нотами спецій, а згодом у ньому проявляється делікатний відтінок в’яленої сливи. В ароматі чаю присутні квіткова складова та природна свіжість. Традиційна помірна терпкість наділяє напій тривалим м’яким післясмаком.

Посуд має значення

Досвідчені знавці чайної культури запевняють, що смак чаю може залежати від матеріалу та якості посуду, в якому його заварюють. Чайники для заварювання, а також чашки та піали для чаювання можуть бути керамічними, глиняними, скляними, порцеляновими, – всі ці матеріали є гарним вибором для приготування якісного та смачного напою.

Заварювання

Для того, щоб заварити "Чорний Ронг Куан (Дракон)", на порцію вистачить 1 чайної ложки сухої заварки. Заливаємо чайну суміш гарячою водою об'ємом 300 мл з температурою 95°С і даємо настоятися приблизно 5 хвилин. Заварювати можна 2-3 рази.

Смакує до чаю

Взагалі-то чай "Чорний Ронг Куан (Дракон)" добре поєднується з молоком, цукром, лимоном і спеціями. Ми ж радимо під час сніданку додати “до пари” яєчню-глазунью з беконом або вареники з вишнями

Категорія: