Спайсі

Чорний ароматизований чай із зеленим кардамоном, гвоздикою, фенхелем, імбиром, анісом і червоним перцем.

Цікавий факт

Були часи, коли плоди кардамону спалювали при принесенні жертв з нагоди весілля. Трохи згодом лікарі давнього світу рекомендували плід як засіб для полегшення травлення, особливо після важких для шлунку страв, а також – як афродизіак.

Смак і аромат

Теплота аромату, пікантні прянощі та чуттєвий солодкий присмак із класичними нотами зібрані разом у “Спайсі” спеціально для того, щоб бути джерелом приємних емоцій. Мікс чорного ароматизованого чаю та спецій має цікавий оксамитовий смак, який обережно підкреслюють анісові ноти. 

Корисний вплив

Завдяки протизапальним та антибактеріальним властивостям складових напою, регулярне вживання чаю “Спайсі” поліпшує стан шкіри та допомагає одужанню при шкірних захворюваннях.

Наявність анісу додає чаю м’яких жарознижуючих властивостей.  Вживання напою в повсякденному житті зміцнює імунну систему, сприяє одужанню під час захворювань верхніх дихальних шляхів, а також, завдяки сорбентним властивостям анісу, покращує травлення.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю.

Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 0,5 хвилини при температурі 95°C.

Особливі умови: заварювати 1 раз.

Другий спосіб: заварювати при температурі 95°C протягом 3 хвилин.

Як краще смакує

Чорний ароматизований чай “Спайсі” вдало поєднується з гострими м’ясними стравами.

Категорія: