До складу класичного китайського чаю "Зелений з османтусом", що виробляється понад 2000 років за традиційною технологією, додаються свіжі квіти османтусу. Чай має приємний персиковий аромат та ніжний легкий смак.
Походження
І квіти османтуса і зелений чай для цього органічного міксу зібрані на гірських плантаціях китайської провінції Фуцзянь, яка відома всьому світові своїми білими та зеленими чаями. Відновлений рецепт суміші зеленого чаю та органічних квітів османтуса – це сучасний подарунок для справжніх шанувальників чайної культури, що увібрав у себе тисячолітні традиції.
Смак і аромат
Поєднання сладості османтуса з класичною текстурою зеленого чаю високої якості надає напою особливих смакових властивостей. До ароматного абрикосово-персикового букету та ніжного солодкуватого смаку природно домішуються ледь відчутні рослинно-квіткові ноти.
Оздоровчий вплив
Готовий напій, що увібрав у собі корисні властивості природних складових, дозволяє швидко заспокоїтися у разі тривожності та допомагає вийти з нестабільних емоційних станів. Споживання чаю також покращує роботу серця, нормалізує стан судин і сприяє зменшенню проявів сезонної алергії.
Оздоровча дія чаю "Зелений з османтусом" полягає ще й у можливості профілактики сезонних респіраторних захворювань, оскільки настій, у складі якого є квітка османтуса, має протизастудні властивості.
Чай "Зелений з османтусом" – це ніжне та водночас надійне джерело енергії, адже має у складі комбінацію природного кофеїну та L-теаніну.
Заварювання
Один із способів заварювання класичного зеленого чаю: для однієї порції знадобиться чайна ложка заварки, на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Інший спосіб: для однієї порції на чашку 200 мл знадобиться чайна ложка заварки, яку потрібно заварювати 1-3 хвилини при температурі 80°C.