Елітний білий пресований чай «Рисовий» – ще один шедевр чайного китайського виробництва. Це не тільки смачний і ароматний напій, здатний вгамувати спрагу, але й джерело отримання корисних, цілющих речовин.
Вперше спресовувати чайне листя почали ще у восьмому столітті. Тоді виникла потреба транспортувати продукцію на тривалі відстані, зберігаючи її початковий вид. Так як такий варіант виявився досить зручним, нині в Китаї пресування набуло широкого поширення.
За старих часів пресували чай вручну, використовуючи для цього величезні камені. У деяких випадках такий спосіб використовується і в наші дні, але дуже рідко. Здебільшого весь процес автоматизований.
Склад
Чайне листя високої якості, ароматизоване природним способом.
Колір, аромат, смак
Настій прозорий кольору шампань з пряно-хлібним рисовим ароматом з деревними нотками та смаком свіжої трави та попкорну з терпким тривалим післясмаком.
Корисні властивості
Білий чай – це справжнє джерело корисних речовин. Він здатний:
- вгамувати спрагу;
- підбадьорити;
- знизити температуру;
- нормалізувати артеріальний тиск;
- покращити стан кровоносної та кісткової систем;
- зняти біль;
- підвищити імунітет;
- покращити регенерацію клітин;
- продовжити молодість.
Спосіб заварювання
Заварювати чай "Рисовий" слід у воді, температура якої не перевищує 90 градусів. Однієї порції 8 г достатньо для того, щоб приготувати 350 мл ароматного і смачного напою. Час заварювання – 3-5 хвилин. Кількість заварювань – 3-5.
Подаруйте собі дивовижний ніжний напій та отримайте насолоду від його надзвичайного смаку!