Чорний Пекое (В'єтнам)

Походження 

Чай “Чорний Пекое В'єтнам” виготовляється з чайного листя, яке вирощують на плантаціях, розташованих в екологічно чистих місцинах. Листя для створення смачного напою збирають після розкриття бруньок.

Смак і аромат

Високоякісному збору “Чорний Пекое В'єтнам” притаманні  вишуканий смак із вкрапленнями легких мигдалевих відтінків та делікатний квітковий аромат, що разом перетворюються на джерело чайної насолоди. Завдяки ніжному аромату, поєднаному із щільним смаком, цей чай здатний сподобатись і тим любителям чаю, хто віддає перевагу ніжному й чистому аромату чайного листа і тим, хто поважає характерну терпкість. Ніжний післясмак, який поступово розкриває всі секрети напою, містить нотки сухофруктів та горіхів.

Корисні властивості

Якісний чорний чай здатний активізувати життєво-важливі процеси в організмі та дарувати спокійну насолоду від чаювання. Класичний "Чорний Пекое В'єтнам" – це не лише приємні смакові відчуття, й й тепло та енергія з першої чашки. Напій чудово зігріє в прохолодну погоду та сприятиме підвищенню фізичної активності. Наявність тонізуючих властивостей допоможе покращити емоційний стан, позбавитись втоми та перенапруження.

Заварювання

Для приготування чаю найкраще використовувати воду, очищену від хлору та інших домішок. Бажано попередньо прогріти чайник.

Один із способів заварювання класичного чаю в розрахунку на порцію: 1 чайну ложку сухого купажу заливаємо 300 мл води 95°С. Залишаємо на 2-3 хвилини заварювання.

До чаю

Враховуючи особливості смаку чаю "Чорний Пекое В'єтнам", пропонуємо вам додати до чаювання десерт "Крем-брюле". Приємного чаювання!

Категорія: