Вишуканий чорний в’єтнамський чай, у якому форма кожної чаїнки нагадує хвіст дракона.
Істина між небом і землею
“У чашці чаю міститься істина”, – з такою народною істиною важко сперечатись Справжній натуральний чай високої якості – чудова нагода зазирнути в атмосферу традицій країни В'єтнам. Для приготування в'єтнамського чаю найбільш доречною вважається вода, зібрана між небом і землею, тобто дощова вода або роса. Вода, зібрана з гірського струмка або водоспаду, – теж добре, але найвишуканішим вважається чай, приготований на ранковій росі, яку зібрано з листя та бутонів лотоса.
Смак і аромат
Крупнолистовий в’єтнамський чайний збір “Хвіст Дракона (Ронг-ча)” має глибокий, елегантний смак, в якому тони кориці і сухофруктів поєднуються з палкими солодкими мотивами карамелі. Настій каштаново-бурштинового кольору прикрашає легкий аромат, що складається з ледь відчутних нот гіркого мигдалю та ягідних відтінків. Післясмак об’ємний, цікавий, з приємною м’якістю.
Оздоровчі властивості
Чайне листя багате на флавоноїди з антиоксидантної активністю, вітаміни, амінокислоти, мікроелементи та леткі ефірні маслами, котрі забезпечують заварений напій приємним ароматом. Настій чаю "Хвіст Дракона (Ронг-ча)" має знеболюючу та протизапальну дію, покращує сон, знижує тривожність, стимулює метаболізм.
Заварювання
Спосіб заварювання класичного чаю “Хвіст Дракона (Ронг-ча)” в розрахунку на одну порцію готового настою: 1 чайну ложку сухого купажу заливаємо 300 мл води 95°С і залишаємо на 2-3 хвилини для заварювання. Приємного чаювання!
Смакує до чаю
Чаювання під час сніданку – гарна нагода скуштувати ліниві вареники з сиром і шпинатом.