Надзвичайно ароматний та міцний чорний чай з Кенії, що має легкий медовий аромат і приємний солодкий післясмак.
Чайні країни
У компанії відомих і потужних виробників чаю, таких як Китай, Індія, Шрі-Ланка, Тайвань, африканська країна Кенія посідає своє місце і має коло шанувальників кенійських чайних історій.
Чайне виробництво тут впровадили ще на початку XIX століття, а зараз ця країна – один з передових експортерів чорного чаю в світі. Місцеві умови вирощування чайних кущів відрізняються відсутністю "сезонності": урожай можна збирати протягом всього року. Чайні плантації розташовані на висоті 1500-2700 м, що дає можливість вирощувати екологічно чисті рослини.
Смак і аромат
Чорний чай “Кенія ВОР (середній лист, міцний)” у готовому вигляді – це напій, що має приємну терпкість та ніжний аромат. Звичайно, що його насиченість та колір будуть пропорційно залежати від часу настоювання, але шанувальникам класичного чаю він точно прийдеться до смаку. Природний аромат з нотками меду і приємний солодкий післясмак добре піднімають настрій.
Користь для здоров’я
Протягом дня кілька чашок напою забезпечать бадьорість, допоможуть упорядкувати думки в голові та сприятимуть одужанню від похмілля в разі потреби.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного класичного чаю на порцію: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.
Міцний чай і солодкий десерт
До напою в гарячому чи охолодженому вигляді чудово пасуватимуть солодкі десерти. Поєднавши чаювання з дегустацією чорного гіркого шоколаду, можна отримати новий цікавий смаковий досвід.