Мате Strong

 Аргентинський НЕ очищений мате, став легендою Південної Америки. Має сильний, але одночасно, м'який тонізуючий ефект, адаптований до вживання допомогою звичайного «чайного заварювання». Містить шматочки гілочок мате, що робить його смак солодким і м'яким.

Один із способів заварювання мате (етнічного чаю):

Порція: дві чайні ложки на чашку 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 1 хвилина при температурі 95 ° C.

Особливі умови: пити мате потрібно відразу, як тільки він досить охолов. При традиційному заварюванні використовують калебасу і бомбилью. При цьому порція збільшується до 30 грам, а час вживання (при постійному підливання окропу) - до 30 хвилин.

Категория: