Зелений чай, який містить цукати дині, її натуральний екстракт, квіти нагідок та цедру апельсина.
Смак і аромат
Традиційний смак зеленого чаю, збагачений яскравими акцентами цукатів дині, залишає захоплюючі враження. Завдяки природному екстракту солодкої дині, смакові відчуття “прокидаються”, щоб отримати нову порцію задоволення. Наявні у зборі квітки нагідок та цедра апельсина наповнюють напій освіжаючою складовою та насичують злегка терпким ароматом.
Корисні властивості
Вживання в їжу цукатів із дині підвищує імунітет і поліпшує настрій. У парі з зеленим чаєм вони дарують подвійну насолоду смаком, водночас наповнюючи організм ще й корисними речовинами. Разом із чаєм до організму потрапляють такі сполуки, як вітаміни Е і В, аскорбінова, фолієва та янтарна кислоти, каротин, кальцій і марганець.
Крім того, організм отримує й антиоксиданти, які сприяють “чистоті” судин. Вміст теїну у зеленому чаї так само, як кофеїн у каві, додає бадьорості та енергії на цілий день.
З чим смакує
Чай “Мелон-ті” має настільки яскравий смак, що не потребує підсолодження. Напій смакуватиме як соло, так і “в компанії” з не надто солодкими продуктами. Горіхи, сухофрукти, твердий сир та свіжа випічка вдало смакуватимуть з чаєм “Мелон-ті”.
Заварювання
На об’єм води 350 мл потрібна 1 ч. л. чаю, і ще одна – на чайник. Час заварювання має тривати 2-3 хвилини при температурі 95°C. Рекомендується заварювати 2-3 рази.