Чорний десертний чай із цукатами персику, пелюстками сафлору, екстрактом персика та вершками. Має насичений терпкуватий смак із солодким післясмаком та надихає вершково-персиковим ароматом. До речі, квіти сафлору використовуються з давніх давен як природний барвник.
Смак і аромат
Оригінальний персиковий смак природно поєднується з яскравим ароматом, де присутні тонкі горіхові та рослинні відтінки. Вершкові риси роблять смак чаю “Персик Мельба” наповненим і додають напою м’якості та вишуканості.
Корисний вплив
Органічні сполуки, що входять до складу інгредієнтів чайного настою, здатні покращувати роботу травної системи, відновлюючи її в разі потреби. Обволікаючий та протизапальний ефект чайних складових допомагає організму краще впоратися з печією.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю
Порція: чайна ложка заварки на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати один раз.
Як краще смакує
Для смачного сніданку до чаю пасуватиме запечене яблуко з родзинками. Також можна зупинити свій вибір на запашному бісквіті та/або сирниках, посипаних тертим шоколадом.