Пуер "Мандарин" (1 шт - приблизно 35 г)

Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. 

Проблему земляного смаку і злегка прілого запаху на батьківщині пуеру вирішили давно - поєднанням його з сирої цедрою мандарина. Миттєва сушка в печі - дозволяє уникнути запліснявіння, і одночасно передає всю повноту аромату фруктів - чаю.

Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

Категория: