Чорний чай, ароматизований пелюстками мальви, соняшника та троянди, шматочками ананаса і родзинками.
Смак і аромат
Чорний ароматизований чай у завареному стані має класичний чайний аромат, витончено підкреслений квітковим нотками. З часом до букету доєднується акцент сушених фруктів.
Корисний вплив
Зігріваючі та тонізуючі властивості чаю доповнює антистресовий ефект, – такий комплекс “корисностей” позитивно впливає на самопочуття та стан здоров’я людини в цілому. Під час сезону гострих респіраторних захворювань чорний ароматизований чай “Рецепт Клеопатри” допомагає імунітету тримати захист від небезпечних вірусів. Органічні сполуки складових компонентів чайної суміші беруть участь у виробленні шлункового соку та сприяють правильному засвоєнню корисних речовин, допомагаючи позбутися печії у разі її наявності.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка заварки на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 0,5 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 1 раз.
Як краще смакує
Оскільки напій є не лише смачним, а й корисним, його регулярне вживання сприяє дотриманню здорового способу життя. До чаю можна додати традиційне італійське печиво біскотті, що готується з кількох видів горіхів та фруктів без використання жиру та розпушувача.