Рецепт Клеопатри

Чорний чай, ароматизований пелюстками мальви, соняшника та троянди, шматочками ананаса і родзинками.

Смак і аромат

Чорний ароматизований чай у завареному стані має класичний чайний аромат, витончено підкреслений квітковим нотками. З часом до букету доєднується акцент сушених фруктів.

Корисний вплив

Зігріваючі та тонізуючі властивості чаю доповнює антистресовий ефект, – такий комплекс “корисностей” позитивно впливає на самопочуття та стан здоров’я людини в цілому. Під час сезону гострих респіраторних захворювань чорний ароматизований чай “Рецепт Клеопатри” допомагає імунітету тримати захист від небезпечних вірусів. Органічні сполуки складових компонентів чайної суміші беруть участь у виробленні шлункового соку та сприяють правильному засвоєнню корисних речовин, допомагаючи позбутися печії у разі її наявності.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка заварки на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.

Час заварювання: 0,5 хвилини при температурі 95°C.

Особливі умови: заварювати 1 раз.

Як краще смакує

Оскільки напій є не лише смачним, а й корисним, його регулярне вживання сприяє дотриманню здорового способу життя. До чаю можна додати традиційне італійське печиво біскотті, що готується з кількох видів горіхів та фруктів без використання жиру та розпушувача.

Категорія: