Шу пуер "Гурман" з рисом

Походження 

Зелені плантації провінції Юньнань, культура чайного мистецтва Китаю і таємниці давніх давен, – саме в такому оточенні було вирощено чай Шу Пуер “Гурман” з рисом. Чаювання з Шу Пуер “Гурман” – це можливість доторкнутись до результатів роботи відданих фахівців чайної справи та китайських традицій. Листя, зібране з кущів, овіяних столітньою історією, та автентичні методи обробки сировини забезпечують чаю найвищу якість.

Смак і аромат
Під час заварювання витриманий Шу Пуер “Гурман” з рисом розкриває свій особливий глибокий смак. Ноти ванілі та солодкий присмак органічно поєднуються з витонченими рисами духмяних медових акцентів. Трав’яні відтінки переплітаються з природним деревним ароматом та хлібними нотами. Захоплюючі враження, які виникають під час куштування чаю Шу Пуер “Гурман” з рисом, знаходять продовження у післясмаку, що ніби переносить чаєманів у первісні ліси.

Корисні властивості
Завдяки складовим, чай Шу Пуер “Гурман” пробуджує бадьорість, налаштує на позитивний лад і дарує справжню насолоду смаком. Особливо доречним він буде в першій половині дня, оскільки кофеїн, наявний у складі напою, здатний забезпечити енергійністю на тривалий час. Споживання такого напою, зокрема, допомагає знизити тривожність. Відомий Шу Пуер “Гурман” і своїми антиоксидантними властивостями, які діють на організм з оздоровчим ефектом.

Заварювання

Заварювання пуеру – важливий етап, що потребує дотримання дозувань та певних правил, оскільки це суттєво впливає на смак і аромат напою. Для приготування можна використовувати глиняний посуд. Температура води має сягати 90-95°С. Заварку беремо у кількості 6 гр на 150 мл гарячої води. Промивання заварки проводимо киплячою водою, потім “першу воду” видаляємо і далі настоюємо 2-3 рази по 2-3 хвилини.

З чим смакує

Для отримання контрастних вражень спробуйте “прикрасити” чаювання дрібно нарізаним твердим сиром.

Категорія: