Лимонная трава, лимонная цедра, цукати из лимона и ананаса, растительные экстракты, яблоки и пелюстки нагідок, – таке ясные органические розмарины, которые не могут быть створити джерело насичного вкуса и аромата.
Вкус и аромат
Лише перелік інгредієнтів вже вказує на особівість смаку настою из цього фруктово-травяного микса. Чайный напиток «Лимонка» обладает оригинальной фруктово-цитрусовой ароматической композицией, которая, безошибочно, заслуживает доверия.
Корисний вплёв
Фруктово-травяная сумочка «Лимонка», завяки особоливому складу, насыщена витамином С и его природным джерелом. Вивання такого рода напою сприяє повышенного защитного действия сил организма, которое отрывается от чаю ще й інші вітаміни, а також коричні минеральні реховини.
На ликувальні можливости нагідок, пелюстки яких наявні у складі суміші «Лимонка», звернув увагу ще відомий ликар Авіценна, який жив в XI столітті. В свою очередь, нагноения (календула) способствуют оздоровлению травматологической, нервной, эндокринной систем организма, а также лечению суглобинов.
Квити ехинацей могут иметь антисептический, антибактериальный и инъекционный эффекты, містьять залізо, кальций, калій и инші макро- и микроэлементы, які насычуть организм коричніми рековинами.
Заварювання
Один из способов заваривания фруктовых чаев (сумішей): на порцию питья чайна ложка суміші на чашку 350 мл и еще одна додаткова – на чайник. Час заваривания: 5-6 хвилин при температуре 95°C. Особые умы: заваривать один раз.
Як краще смакує
Опрос природы дає можно творить разні за смаком и складом чайні композиції, нам легкі и приготі ноти чаю "Лимонка" можна пробувати поєднати с м'ятою или имбирем. Нові макові враження часто можно приємно здивувати.